PAJISJE BUJQESORE

Traktore bujqesore, Minitraktore bujqesore, Plugje, Freza, Korrese bari, Shperndarese plehu, Mbledhese bari, Sperkatese me turbine, me krah dhe per vreshtari, Freza dore te ndryshme, Turjele per hapjen e gropave, Korrese krahu, Makineri mjelese per bageti, tundese qumeshti, skremuese qumeshti, Kazan per zierjen e rakise, shkermoqese misri, Mulli Bluarje Ama Italy dhe modele te ndryshme monofaze dhe trefazore, transmisone, kardane me rrotaliber dhe pa rrota liber, rimorkio. Pjese kembimi per marka: Welger, New Holand, Claas, Galignani, Maschio, Lombardini.

Agro Alaska Albania
Call Now Button