Agro Alaska Albania u themelua më 10.10.2005, me pronar të vetëm Z.Gjin Laska. Objektivi i kompanisë lidhet me tregtinë e pjesëve të këmbimit me shumicë dhe pakice për mjetet industriale dhe bujqësore.

PRODUKTET TONA
AGRO INDUSTIALE
Agro Industriale

Makineri industriale te ndryshme.

SHIKO PRODUKTET
MAKINERI BUJQESORE
Makineri Bujqesore

Vegla bujqesore te ndryshme.

SHIKO PRODUKTET
VEGLA PUNE PROFESIONALE

Kopshtari

 Aksesore Kopshtarie.

SHIKO PRODUKTET
SOBA NGROHJE & GATIMI
Soba Ngrohje dhe Gatimi

Soba Ngrohje dhe Soba Gatimi, te gjitha modelet.

SHIKO PRODUKTET
VEGLA PUNE PROFESSIONALE

Vegla Pune Profesionale

Vegla Pune te markave te ndryshme.

SHIKO PRODUKTET
PJESE KEMBIMI

Pjese Kembimi

Aksesore

SHIKO PRODUKTET
SHIKO TE GJITHE PRODUKTET

SHIKO VENDNDODHJEN
 GALERIA E PRODUKTEVE

pARTNERET