Agro Alaska Albania u themelua më 10.10.2005, me administrator Z.Gjin Laska. Agro Industriale ALASKA bashkëpunon me kompanitë më të njohura të pjesëve të këmbimit në Europë si: SKF, FAG, KOYO, GUFERO, AMA ITALY, CX POLAND, GALINIANI, VELGER, CLASS, JOHN DEREE, NEW HOLLAND MASSEY FERGUSON, ETJ..!
Objektivi i kompanisë lidhet me tregtinë e pjesëve të këmbimit me shumicë dhe pakice për mjetet industriale dhe bujqësore.
Ne kemi marrëdhënie tregtare të vazhdueshme dhe të qëndrueshme, gjithashtu edhe ekskluzivitete nga shumë prodhues potencial Europian. Me kalimin e kohës, ky bashkëpunim ka ardhur duke u zgjeruar gjithmonë e më shumë, duke e çuar rreth 30 numrin e këtyre kompanive.
PRODUKTET TONA
Mjelese lope
8 thitha inoksi
Motorr elektrik
Makineri Mjelese
SHIKO PRODUKTET
Fuqia: 80cc
Diametri preres: 42cm
Lartesia e prerjes: 25-75mm
6pozicione
Made in Italy AMA

Kopshtari

SHIKO PRODUKTET
1", 2"
Pompa Uji
SHIKO PRODUKTET
Fuqia
4.5kw 220V
Benzine

Gjeneratore

SHIKO PRODUKTET
Trinxha me hapje nga 4-8m
Per kanale, peme, etj
Per traktore 50hp+
Makineri Bujqesore
SHIKO PRODUKTET
Funksionale me gjenerator ose bateri
material karboni
Hapje 300cm
14m zgjatues

Shkundese Ulliri

SHIKO PRODUKTET
Eskavator Rhinoceros
Pesha: 1030KG
Fuqia: 15KF
Shpejtesia maksimale: 1.5KM/H
Karburanti: Nafte

Eskavatore

SHIKO PRODUKTET
Mishelator ushqimi
per bageti
Kapaciteti: 2ton
2,5 ton
3ton

Pajisje Profesionale

SHIKO PRODUKTET
PJESE KEMBIMI

Pjese Kembimi

SHIKO PRODUKTET
pARTNERET
Agro Alaska Albania
Call Now Button