Historiku
Agro Alaska Albania u themelua më 10.10.2005, me administrator Z.Gjin Laska.

Objektivi i kompanisë lidhet me tregtinë e pjesëve të këmbimit me shumicë dhe pakice për mjetet industriale dhe bujqësore.


Agro Industriale ALASKA bashkëpunon me kompanitë më të njohura të pjesëve të këmbimit në Europë si: SKF, FAG, KOYO, GUFERO, AMA ITALY, CX POLAND, GALINIANI, VELGER, CLASS, JOHN DEREE, NEW HOLLAND MASSEY FERGUSON, ETJ..!
 
Ne kemi marrëdhënie tregtare të vazhdueshme dhe të qëndrueshme, gjithashtu edhe ekskluzivitete nga shumë prodhues potencial Europian. Me kalimin e kohës, ky bashkëpunim ka ardhur duke u zgjeruar gjithmonë e më shumë, duke e çuar rreth 30 numrin e këtyre kompanive.
agroalaska
Me rritje të vazhdueshme të biznesit në shifrat 25% – 30% në vit, me staf prej më shumë se 5 punonjësish (që shtohet dita-ditës), me një rritje të shitjeve në të gjithë Shqipërinë por edhe më gjerë, me shumicë dhe pakicë.

AMA ITALY

Me Fabrikat AMA ITALY “Alaska” Agro-Industriale bashkëpunon si distributor kryesor shumice dhe pakice për shqipërinë, si përshembull: transpaleta me peshore elektronike dhe manuale, elektromulli, transmesione, cilindra, kryqe agro dhe industriale, etj..!

CILESI

GARANCI

SHUMELLOJSHMERI

 

Agro Alaska Albania
Call Now Button