BLEGTORI & BLETARI

Blegtori: Gardh elektrik, Mjelese lope, Dhie, Dele dhe pjese kembimi per te gjitha modelet, Pirese uji per bageti, Ene ushqimi dhe uji per pulari, Skremuese qumeshti, Tundese qumeshti. 

 

Bletari: Zgjoj blete, Kostume bletarie, Centrifuge mjalti, Korniza per zgjoj dhe te gjitha pjeset e duhura per bletarine.

 

Agro Alaska Albania
Call Now Button