PAJISJE PUNE PROFESIONALE

Gure Fresibel, Matrapike, Vidatore, Saldatrice, Kompresore ajri, Trapane me bateri dhe elektrike, Transpaleta, Trapan me goditje, Zmeriluese, Peshore elektronike, Gjeneratore, Lavazh dhe pjese lavazhi, Thithese pluhurash, Depozita shkume, Set me vegla dore, Morsete bango, Set hexagon, etj...

Agro Alaska Albania
Call Now Button